Küldj üzenetet

Amennyiben kérdése lenne hozzánk, küldje el nekünk!

Vagy keress információt oldalunkon:

Követés:
PÁPA - KÖZÉLET

Ballagó osztályfőnökök köszöntése

Horváth Andrea | 2023.05.05.

Holnap búcsúznak iskolájuktól a végzős középiskolások. Pápán nemcsak annak van nagy hagyománya, hogy városi ballagás keretében köszönti az önkormányzat az végzősöket, hanem annak is, hogy a városvezetés kis ünnepségen üdvözli a ballagó osztályok osztályfőnökeit. A ma délután a városházán tartott eseményen dr. Áldozó Tamás polgármester mondott köszönetet az osztályfőnököknek az elmúlt években végzett munkájukért, amellyel végigkísérték, segítették, tanították és nevelték a középiskolás évek alatt a most végzőket.

Hét középiskola 484 diákja búcsúzik az alma matertől. Fontos, szép ünnep a ballagás, s szép hagyomány az is, hogy a városvezető megköszöni az osztályfőnökök munkáját. Dr. Áldozó Tamás polgármester elmondta, fontos ez alkalom, hisz nem szabad megfeledkezni a diákokat egy hosszú út végéig elvezető pedagógusokról.

A rendezvényen részt vett Egyházi Andrea tankerületi igazgató is, aki kiemelte, hogy a Pápai Tankerületi Központ pápai intézményeiben 6 végzős osztály búcsúzik összesen, három a Türrben, kettő a Petőfiben és első évben a Vajda Márta EGYMI Szakiskolájában is van egy végzős osztály.

– A Vajda Márta Óvoda, Általános Iskola, Szakiskola, Készségfejlesztő Iskola Egységes Gyógypedagógiai Módszertani Intézmény szakiskolájának idén először van ballagó osztálya 8 fővel: 3 fő tanuló végez asztalosipari-szerelő szakon, 5 fő pedig textiltermék-összeállító szakon – mondta. Egyházi Andrea is minden végzősnek sok sikert kívánt a vizsgákhoz.

A köszöntésen műsorral is köszöntötték az osztályfőnököket, a türrös Tóth Sarolta verset mondott, a petőfis Horváth Lili Boróka és Nagy Anna Luca fuvolajátékkal örvendeztette meg a résztvevőket.

Keresés tartalmaink között

Kérjük adja meg a keresett kifejezés az alábbi mezőben: