Küldj üzenetet

Amennyiben kérdése lenne hozzánk, küldje el nekünk!

Vagy keress információt oldalunkon:

Követés:
PÁPA - KÖZÉLET

Bébiételt osztottak a Teuton Lovagrend adományából

Babos Petra | 2024.03.19.

Pápa Város Önkormányzatának Egyesített Szociális Intézménye Család- és Gyermekjóléti Szolgálata a németországi Teuton Lovagrend adományából városi osztást szervezett a pápai lakcímmel rendelkező 4-6 hónapos korú és 8-36 hónapos korú gyermekek részére. A mai osztásra nagy volt az érdeklődés, már nyitáskor sokan várakoztak a Fiumei utcai sportpályánál. 


Volstrommer Henriettől, az ESZI Család- és Gyermekjóléti Szolgálatának szakmai vezetőjétől megtudtuk, az idei évben másodszor osztanak bébiételt.
-Már nyitás előtt nagyon sokan várakoztak az osztásra, ami számunkra nem meglepő, hiszen közkedvelt a városi osztás. Olyan sok terméket kaptunk, hogy három féle csomagot is tudtunk összeállítani. A 0-4 hónapos 52.320 Ft, a 4-7 hónapos 37.230 Ft, a 8-36 hónapos gyerekek 47.145 Ft értékben kaptak csomagot – mondta a szakmai vezető, aki hozzátette, nagy körültekintést igényel a csomagok összeállítása, hiszen az előző osztásban részt vett családok számával, a gyermekek életkorával és a termékek lejárati idejével kell kalkulálni, így ez nagy logisztikát igényel, hogy mindenki olyan csomagot tudjon átvenni, ami neki megfelelő.


-Szeretném felhívni a családok figyelmét, hogy mivel nem egyforma mennyiséget kaptunk az egyes termékekből, így a csomagok összeállítását folyamatosan változtatni kell, van amiből egyet tudtunk csak adni, de van amiből többet is. Ha elfogy egy termék, akkor egy másikból adunk. Senki sem kap kevesebbet, mint ami jár neki – emelte ki a szakmai vezető. 
A csomagokban voltak például kozmetikumok, illetve nem hiányozhattak a közkedvelt ropogtatnivalók és az üveges bébiételek sem. A szolgálat munkatársai pótosztást nem terveznek, a megmaradt bébiételeket a városi intézményeken keresztül juttatják el a pápai gyerekeknek. 

 

 

Keresés tartalmaink között

Kérjük adja meg a keresett kifejezés az alábbi mezőben: