Küldj üzenetet

Amennyiben kérdése lenne hozzánk, küldje el nekünk!

Vagy keress információt oldalunkon:

Követés:
PÁPA - KÖZÉLET

Belvárosi forgatag a Játékfesztivál jegyében

Babos Petra | 2024.06.14.

Ma délután folytatódott a Belvárosi forgatag a Kossuth utcán elnevezésű programsorozat. Ezúttal a Játékfesztivál jegyében várták az érdeklődőket. A Kossuth utcai üzletek, vendéglátóhelyek ismét kedvezményekkel és finom falatokkal várták az arra járókat. A programon felléptek a Gici Zumba csoport tagjai, akik pillanatok alatt jó hangulatot teremtettek ismert slágereikkel, őket pedig a Pápai Musical Stúdió követte. 


Németh Adrienn, a zumba csoport egyik tagja elmondta, a csoport 2016. óta működik 25 fővel, vegyes korosztállyal. A zumbaórák mind testileg, mind lelkileg felszabadítóak, hiszen mindenki jól érzi magát. 
-Nagyon örülünk, hogy meghívást kaptunk a belvárosi forgatagra, ahol jó hangulat volt, a járókelők megálltak, s megnéztek minket, egy-két kisebb gyermek be is állt közénk. Jó volt bemutatkozni Pápán, a megújult sétáló utcán – tette hozzá Bendes Eszter, a csoport vezetője. 


Korom Anita üzlettulajdonos, a programsorozat egyik szervezője hangsúlyozta, nagyon jó kezdeményezésnek tartja ezt a rendezvényt, hiszen megmozgatja az embereket, s élettel telik meg a sétálóutca, aminek örülnek. 
-Az idei évben ez az ötödik alkalom, hogy meghosszabbított nyitvatartással, akciókkal várjuk a Kossuth utcára érkezőket, így próbáljuk a belvárosi üzletek forgalmát fellendíteni. Tavaly, az advent jegyében szerveztünk ilyen pénteki alkalmat először, s nagy örömünkre, sikerült hagyományt teremtenünk ezzel a havi egy pénteki belvárosi forgataggal. Minden hónapban egy pénteken különböző tematika köré szervezünk programokat, s ilyenkor az üzletek meghosszabbított nyitva tartással, kedvezményekkel, finom étellel várják a belvárosba érkezőket –mondta Korom Anita.
A Kossuth utcai programsorozat július 19-én folytatódik.

 

Keresés tartalmaink között

Kérjük adja meg a keresett kifejezés az alábbi mezőben: