Küldj üzenetet

Amennyiben kérdése lenne hozzánk, küldje el nekünk!

Vagy keress információt oldalunkon:

Követés:
PÁPA - KULTÚRA

Bemutatkoztak a kilencedikesek

Horváth Andrea | 2023.10.05.

A Petőfi Sándor Gimnáziumban a kilencedikesek bemutatkozó műsorának évtizedes hagyománya van, melynek célja, hogy a diákok jobban megismerjék egymást, s kiderüljön, hogy miben tehetségesek, mivel töltik szívesen szabadidejüket.

Színvonalas, sokszínű bemutatónak lehettek részesei az érdeklődők október 3-án, amikor a 9. Kny, 9. Ny, 9. B és 9. C osztályok diákjai mutatkoztak be. Az egyéni produkciókból kiderült, hogy többen kamatoztatják tehetségüket különféle sportágakban, zenében, táncban és rajzban is.

A 9. B osztály közös bemutatkozással kezdte műsorát, illetve Pálffy Bianka bemutatta festményét. Ezt követően a Szabó Izabella 9. B és Döbrössy Eszter 9. Ny osztályos tanulók modern táncát láthatták, majd Kiss Virág 9. Ny osztályos tanuló szavalt.Nagy-Stall Zétény 9. Ny-es tanuló stand-up előadással készült a majákról és a világ végéről. Őt követte Szívós Hanna és Simon Szimonetta, akik Brahms négykezes zongorajátékát adták elő, majd Kiss Kiara Hanna szavalta el saját szabadversét.

A folytatásban Mészáros Lili (9. C) rajzait is megtekinthették, aki a vetítés alatt magyarázatot is fűzött alkotásaihoz. A műsorkövetkező fellépője a 9. C osztályos Fekete Martin volt, aki Nagy Dóra tanárnővel énekelt duettet, előadásukban a Time to say goodbye c. dalt hallhatta a közönség.

Igazi érdekességgel zárult a bemutatkozás Kereszt Rozina 9.C jóvoltából. Rozina fogathajtóként versenyez, és lovával az iskola előtti területen tartott bemutatót.

Fotó: Petőfi Sándor Gimnázium

Keresés tartalmaink között

Kérjük adja meg a keresett kifejezés az alábbi mezőben: