Küldj üzenetet

Amennyiben kérdése lenne hozzánk, küldje el nekünk!

Vagy keress információt oldalunkon:

Követés:
HAZÁNK - KULTÚRA

Bodrogi Gyulára írták ?A Nagymestert?

Szél Móni | 2023.01.17.

A 89 éves színművész főszerepet játszik a Karinthy Színházban. Valcz Péter és Olt Tamás kifejezetten a Nemzet Színésze címmel kitüntetett színművész számára írt egy darabot. A Nagymestert. Egy visszavonultan élő színészlegendáról szól, aki felkarolja fiatal, mihaszna gondnokának félrecsúszni látszó életét.

„Egy rejtélyes idős úr éli eseménytelen hétköznapjait lányával egy vidéki kúriában. A hajdan volt filmsztár megdermedt életét egy újabb mindenes jövetele töri csak meg. A fiatal gondnok viszont csak gondot okoz a ház körül, hisz a felmosórongynál jobban izgatja a színház, a bevásárlásnál pedig sokkal jobban a helyi boltos kisasszony”.

Szereposztás

A fiút a Junior Prima-díjas Benedek Dániel, a Nagymester lányát Balázs Andrea, a fiú szerelmét pedig Csapó Judit alakítja. Az előadás zenéjét Darvas Ferenc jegyzi, zongorán kísér: Darvas Ferenc és Darvas Kristóf. Rendezte: Valcz Péter és Olt Tamás.

21-én premier

Január 21-én, 19 órai kezdéssel láthatjuk „A Nagymester” első bemutatóját. Ezt követően január 28-án, február 5-én és 27-én szerepel a Karinthy Színház műsorán. 

(Fotó: Görgényi Gábor / Karinthy Színház)

Keresés tartalmaink között

Kérjük adja meg a keresett kifejezés az alábbi mezőben: