Küldj üzenetet

Amennyiben kérdése lenne hozzánk, küldje el nekünk!

Vagy keress információt oldalunkon:

Követés:
PÁPA - KÖZÉLET

Borcsütörtöki hangulatkép

Pintér-Papp Eszter | 2023.09.07.

Ma is sokan választották esti kikapcsolódásul a Pápai Csülök-, Cicege- és Borfesztivál programjait az Esterházy-kastély udvarán. 

A hazai borvidékek változatos kínálatát felvonultató 12 borháznál már délutántól válogathattak az ízletes nedűkből a rendezvény látogatói, akiket ínycsiklandó illatok hívogattak a rendezvény "gasztró terére". Itt csülök ételek, cicege, hamburgerek, langalló, minifánk és kürtőskalács szolgáltak az fesztiválozók éhségének csillapítására. 

Nem sokkal a borházak nyitását követően a színpadi programok sora is megkezdődött. Elsőként a Hoppáré zenekar lépett színpadra, közismert slágerekkel teremtve remek hangulatot a Borfaluban. A mai nap másik fellépője a közelmúltban visszatért Speak Up! zenekar volt. Ekanem Bálinttól, a zenekar énekesétől megtudtuk, soha nem zenéltek még a pápai borfesztiválon, ezért különösen is örültek a felkérésnek, melynek köszönhetően nem sokkal a visszatérő koncertjük után újra a pápai közönségnek zenélhettek. 

A Pápai Csülök-, Cicege- és Borfesztivál pénteken délután újra várja a látogatókat. A színpadi programok sorát 17 órakor Brigi és Zolka nyitják, majd 18.30-kor kezdődik az ünnepélyes megnyitó, melynek keretei közt átadják a fesztivál bora díjat is. A rendezvénysorozat első nagykoncertjén, 20:30-tól a Budapest Bár szórakoztatja a közönséget, majd 22 órától a Party One Music Band gondoskodik a jó hangulatról.

         

Keresés tartalmaink között

Kérjük adja meg a keresett kifejezés az alábbi mezőben: