Küldj üzenetet

Amennyiben kérdése lenne hozzánk, küldje el nekünk!

Vagy keress információt oldalunkon:

Követés:
PÁPA - KÖZÉLET

Brit hatóságok szállították haza a pápai körözött férfit

Pintér-Papp Eszter | 2023.11.14.

A brit hatóságok november 10-én éjszaka repülőgéppel szállítottak haza egy több mint két éve ismeretlen helyen tartózkodó, 36 éves körözött pápai férfit. Pár nappal ezelőtt a Nemzetközi Bűnügyi Együttműködési Központ jelezte a Pápai Rendőrkapitányság felé, hogy a 2021-ben kiadott európai elfogatóparancs alapján elfogták a körözött személyt, és át kívánják adni a magyar hatóságoknak.

A férfi 2020 augusztusában ismerkedett meg egy 18 éves lánnyal, akit Pápán egy családi házban fogvatartott, több alkalommal megütötte, és akarata ellenére közösült vele. A bántalmazástól a lány zúzódásos sérüléseket szenvedett, szülei siettek a segítségére, és sikerült kimenekíteniük a házból. A tettes a szülőket azzal fenyegette meg, hogy kiírtja a családot és rájuk gyújtja a házukat.

A Pápai Rendőrkapitányság munkatársai az elkövetőt a budapesti repülőtéren átvették, majd őrizetbe vétele mellett gyanúsítottként kihallgatták. Személyi szabadság megsértése bűntett, szexuális erőszak bűntett, könnyű testi sértés vétség és zaklatás vétség megalapozott gyanúja miatt folyik büntetőeljárás ellene.

Keresés tartalmaink között

Kérjük adja meg a keresett kifejezés az alábbi mezőben: