Küldj üzenetet

Amennyiben kérdése lenne hozzánk, küldje el nekünk!

Vagy keress információt oldalunkon:

Követés:
PÁPA - SPORT

Büntetőkkel dőlt el a Karácsony kupa sorsa

Haraszti Gábor | 2023.12.29.

A Perutz FC csapatának győzelmével ért véget a Karácsony Kupa. A Városi Sportcsarnokban rendezett teremlabdarúgó tornán húsz mérkőzésen 107 találat született.

12 csapat mérte össze erejét a Pápai Sport Nonprofit Kft. által szervezett bajnokságon, melynek címvédője a McBet alakulata volt. Nem túlzás azt állítani, hogy a legutóbbi két kiírás győztese halálcsoportba került, hiszen a Perutz FC fiataljai és a szintén jó erőkből álló Lokomotív ellen kellett kiharcolnia a továbbjutást. Ez – ha nehezen is – de sikerült, ám az alakulat az elődöntőben nagy csatában 2-1 arányban alulmaradt a Szerbusztok alakulatával szemben. A finálé másik résztvevője a Perutz FC volt, mely veretlenül, 24 rúgott góllal viszonylag simán jutott el a döntőig. A kupa utolsó meccsén végül 2-2-es rendes játékidőt követően hetesekkel győztek a Perutz fiataljai. Horváth Tamás csapatkapitány a csapategységet emelte ki.

– Egy nagyon nehéz mérkőzéssel a címvédő ellen kezdtünk, talán a legnehezebb meccsünk volt a tornán, itt még nem volt megfelelő a játékunk, de hátrányból is fel tudtunk állni, végül 3-3 lett a végeredmény. A torna folytatásában a játékunk aztán folyamatosan javult és csapatként játszottunk, ennek az eredménye, hogy első helyezést értünk el egy jó hangulatú tornán.

A kupán a bronzérmet a McBet csapata szerezte meg. A torna gólkirálya hat találattal Nagy Dávid (Perutz FC) lett, a torna legjobb játékosának Sós Lászlót (Szerbusztok), legjobb kapusának Bári Dávidot (McBet) látták a szervezők. A díjakat dr. Kovács Zoltán országgyűlési képviselő és dr. Áldozó Tamás polgármester adta át.

Keresés tartalmaink között

Kérjük adja meg a keresett kifejezés az alábbi mezőben: