Küldj üzenetet

Amennyiben kérdése lenne hozzánk, küldje el nekünk!

Vagy keress információt oldalunkon:

Követés:
ZENE

Camila Cabello stílusváltó albumával forróvá teszi a nyarat!

dbgroup | 2024.06.30.

Camila Cabello (1997) nemrégiben merész stílusváltást hajtott végre, aminek tetőpontja a negyedik stúdióalbuma, a C,XOXO megjelenése lett. Márciusban az I Luv It című kislemezzel indult a bemelegítés, ahol szőke hajjal és felturbózott hangzással tér vissza a latin zenei gyökereitől eltávolodva, a hyperpop felé kacsintva – írja a musicdaily.

A 14 dalból álló, 32 perces albumon 3 átvezetőt is találhatunk, az egyik dalban pedig, a Hot Uptown-ban, Drake vokálozza ki a refrént Camila helyett. A sztár ezen az albumon olyan előadókkal is kollaborált, mint Playboi Carti, Lil Nas X, JT & Yung Miami (City Girls) és BLP Kosher.

Cabello elmondása alapján 10 éves karrierje után úgy érezte, ideje frissíteni, kilépni a popsztár skatulya komfortzónájából, és elkerülni, hogy önmagát ismételje a Havana óta. Az I Luv It mellett a He Knows (Lil Nas X-szel) és a Chanel No.5 is előfutárai voltak a C,XOXO-nak, a Drake-kel közös Hot Uptown pedig jó eséllyel a nyár slágere lehet.

Az album egy szerelmeslevél Miam városának, de nem kell Floridába utaznunk ahhoz, hogy átérezzük a nyár hangulatát. A C,XOXO tökéletes aláfestője lesz a napsütéses napoknak.

Keresés tartalmaink között

Kérjük adja meg a keresett kifejezés az alábbi mezőben: