Küldj üzenetet

Amennyiben kérdése lenne hozzánk, küldje el nekünk!

Vagy keress információt oldalunkon:

Követés:
NŐI NAPOZÓ

Csak a puffin?és a ketchup!

Szigeti-Aszódi Szilvia | 2023.01.24.
A férfit a Karib-tengeren sodródva találták meg, miután a “segítség” szót véste vitorlása oldalába.
A CNN számolt be annak a férfinak a meghökkentő történetéről, aki 24 napon át vesztegelt a nyílt vízen, a több mint három hét alatt pedig csak ketchupot fogyasztott.

A kolumbiai haditengerészet csütörtöki közleményében osztotta meg, hogy a 47 éves Elvis Francois-t a kolumbiai Puerto Bolívartól 120 tengeri mérföldre északnyugatra találták meg, miután egy repülőgép pilótája meglátta a bajba jutott férfi által a vitorlás hajótestébe vésett “segítség” szót.
Francois a kolumbiai hadsereg által készített felvételen azt mondta:
“Nem volt élelmem. Csak egy üveg ketchup volt a hajón, fokhagymapor és Maggi (húsleveskocka), úgyhogy összekevertem egy kis vízzel.”
A dominikai férfi megosztotta, hogy decemberben javításokat végzett hajóján, Saint Martin szigetének hollandiai része közelében, ám hirtelen nagyon rosszra fordult az időjárás, őt pedig hajójával együtt a nyílt vízre sodorta a vihar.
Elmondása szerint annak ellenére, hogy saját hajója van, nem tudta, hogyan kell navigálni a tengeren, ennek okán pedig képtelen volt visszamanőverezni hajóját a partra. A férfi 24 napon át vesztegelt a nyílt vízen, kimentése után pedig Cartagena kikötővárosába szállították, ahol orvosi ellátásban részesült, majd később átadták a bevándorlási hatóságoknak, hogy hazatérhessen.
 

Keresés tartalmaink között

Kérjük adja meg a keresett kifejezés az alábbi mezőben: