Küldj üzenetet

Amennyiben kérdése lenne hozzánk, küldje el nekünk!

Vagy keress információt oldalunkon:

Követés:
NŐI NAPOZÓ

Csak egy kád vízre volt szüksége a betörőnek!

Szigeti-Aszódi Szilvia | 2023.02.01.
A gyanúsított nem volt hajlandó tisztázni szándékait, még annak ellenére sem, hogy a rendőrök a fürdőszobában találtak rá, ahogy ruhástul áztatja magát egy kád vízben.

Egészen meghökkentő történetről számolt be a seattle-i rendőrség: a házba történő betöréssel gyanúsított férfi még mindig nem volt hajlandó elmondani, hogy tulajdonképpen mit keresett más házában, főként annak fényében, hogy érthetetlen módon ruhástul hempergett egy kád vízben.
A rendőrség közleménye szerint egy nő pénteken éjjel ért haza otthonába, ám addigra az egyik ablak be volt törve, és egy ismeretlen férfit látott a házban.
Az AP értesülései szerint a nő az épületen kívül maradt és értesítette a rendőröket. Amikor az egyenruhások kiértek a helyszínre, a protokoll szerint felszólították a gyanúsítottat, hogy jöjjön ki felemelt kézzel.
Válasz azonban nem jött, és mozgást sem láttak a többszöri felszólításra sem, mire a rendőrök bementek a házba, hogy átkutassák azt: a gyanúsítottat a fürdőszobában találták meg.

“A férfi fel volt öltözve, de nagyon vizes volt, és a fürdőkád tele volt vízzel” –osztotta meg a rendőrség közleményében, hozzátéve, hogy a 27 éves férfi még a letartóztatás után sem volt hajlandó megmagyarázni, hogy miért tört be egy idegen házába, hogy aztán a fürdőkádban áztassa magát. És ruháit.
 

Keresés tartalmaink között

Kérjük adja meg a keresett kifejezés az alábbi mezőben: