Küldj üzenetet

Amennyiben kérdése lenne hozzánk, küldje el nekünk!

Vagy keress információt oldalunkon:

Követés:
PÁPA - KULTÚRA

Családi délelőtt az Erzsébetvárosi Óvodában

Horváth Andrea | 2024.03.27.

Közös játékra és kézműves foglalkozásra invitálták a családokat az Erzsébetvárosi Óvodában. Az intézmény rendszeresen szervez ilyen alkalmakat, melyek népszerűek a szülők és gyerekek körében, tájékoztatta a Médiacentrumot Lukács-Palkovics Dóra, a tagóvoda igazgatója.

Mind a négy csoportban más-más témájú volt a foglalkozás, készíthettek a résztvevők nyuszis fejpántot, kaspót, ajtódíszt, de természetesen nem maradt el a tojásdíszítés sem. A gyerekek megmutatták szüleiknek a kedvenc játékaikat, s együtt ki is próbálták ezeket.

 

Micskó Zoltánné elmondta, hogy nagyon szeretik az Erzsébetvárosi ovi közösségét, nagyon jó hangulatú, családias hely. Ezek a nyílt napok is ezt a tapasztalatot igazolják vissza, hiszen a gyerekek felszabadultan, jókedvűen mutatják meg szüleiknek a játékokat, örülnek, hogy együtt készíthetik el a húsvéti díszt, amit aztán mindenki hazavihet.

 

A locsolás természetesen ebben a tagóvodában sem maradt el, a fiúk verset mondta, meglocsolták a lányokat, akik aztán édességgel köszönték meg a figyelmességet.

 

Keresés tartalmaink között

Kérjük adja meg a keresett kifejezés az alábbi mezőben: