Küldj üzenetet

Amennyiben kérdése lenne hozzánk, küldje el nekünk!

Vagy keress információt oldalunkon:

Követés:
Egyházaink

Családi délután

Horváth Andrea | 2024.06.08.

Családi délutánra invitálták a gyerekeket és a szülőket a Pannonia Reformata Múzeumba. A program szimbóluma a napraforgó volt, ennek jegyében szervezték a játékos és kézműves foglalkozásokat és a Napraforgók Evangéliumi Játszóház pedig gondoskodott a zenéről, a dalokról, sőt, egy bűvész is érkezett velük.

 

– A cél az volt, hogy evangéliumi örömhírt hirdessünk, s Úristen áldása van a rendezvényünkön, úgy érzem – mondta Halászné Kapcsándi Szilvia múzeumvezető. Hozzátette, hogy van a gyűjteményben egy ajkai 1647-es úrasztali terítő, melyen a napraforgók a tanítványokat jelképezik.

 

– A családi délutánunkon visszatérő motívum lett a napraforgó, melynek üzenete: Te is lehetsz tanítvány! A gyerekeké, a fiataloké a jövő, nekik szeretnénk eljuttatni az örömhírt. A templomban a koncerten Isten átölelő szeretetét, örömet élhettek át a résztvevők – hangsúlyozta, s nevetve hozzátette: gyereknek lenni jó, s ezen az alkalmon a felnőttek is ismét egy kicsit gyerekek lehettek.

 

Lazsádi Ákos és zenésztársai egy rendkívüli koncertet adtak, céljuk, hogy a gyerekek tevékeny részesei legyenek a műsornak, mozgással, mosollyal kísérve a dalokat. Igazi közösséget varázsoltak a közönségből. S aztán Grünwald Norbert is „varázsolt”, , 10 éve tanulja a bűvészmesterséget, s nem csupán a trükkök, de szimpatikus személyisége is magával ragadta a gyerekeket. Sokan ott maradtak az előadás után is, az érdeklődőket meglepte még néhány plusz bűvészmutatvánnyal.

Keresés tartalmaink között

Kérjük adja meg a keresett kifejezés az alábbi mezőben: