Csapatépítő disznóvágást rendezett a Frutti-Drink Perutz FC
A téli felkészülés első hetének lezárásaként a pápai felnőtt labdarúgó-csapat első alkalommal, hagyományteremtő szándékkal csapatépítő disznóvágást tartott. A tartalmas napon resztelt máj, kolbász, hurka, sült pecsenye és töpörtyű is készült.
A Frutti-Drink Perutz FC játékosai és vezetősége korán reggel érkezett a Hauser-család házához, ahol szakavatott kezek dolgozták fel a 140 kilogrammos disznót, de minden játékos próbálta kivenni a maga részét a disznótor munkálataiból. Kovács Ferenc, a klub elnöke elmondta, nagyon jó hangulatban telt el a nap, mindenki jól érezte magát.
– Reggel hét órától folyamatosan ment a munka, a disznót játékosaink segítségével Horváth Sándor, Gombás Attila, Pethő Krisztián és id. Horváth Tamás dolgozta fel. Fontosak az ilyen alkalmak, hiszen még jobban összekovácsolja a csapatot. Köszönjük a Hauser család meghívását, nélkülük ez a nap nem valósulhatott volna meg. Örülök, hogy a csapat nagy része itt tudott lenni, néhányan betegség, munkahelyi elfoglaltság miatt hiányoztak, és annyit még elárulhatok, hogy a 18 éven felüliek bizony a fogópálinkát is megkóstolták – mesélte a Perutz elnöke.
A Frutti-Drink Perutz FC első téli edzőmeccsét január 18-án Felcsúton a Puskás Akadémia II. ellen vívja.