Küldj üzenetet

Amennyiben kérdése lenne hozzánk, küldje el nekünk!

Vagy keress információt oldalunkon:

Követés:
PÁPA - KÖZÉLET

Csinálták a fesztivál

Horváth Andrea | 2023.03.01.

Időt és fáradtságot nem kímélve készülődtek az ESZI Fogyatékosok Nappali Intézménye gondozottjai. Csináljuk a fesztivált! címmel vidám délutánt szerveztek tánccal, dalokkal, tombolával, s természetesen a finom falatok sem maradtak el.

Horváth Judit szakmai vezető köszöntötte dr. Áldozó Tamás polgármestert, dr. Nagy Krisztina jegyzőt, Benecz Rita osztályvezetőt és dr. Lőrincz Dániel háziorvost, kuratóriumi elnököt is. A rendezvényre meghívást kaptak a hozzátartozók, az ESZI vezetői, munkatársai is.

Horváth Judit elmondta, az intézményben hagyománya van a télbúcsúztató programnak, az idei egy kicsit azonban eltért a megszokottól. Ezúttal ugyanis nem jelmezes felvonulással, hanem zenés-hangszeres és táncos-csoportos produkciókkal készültek a rendezvényre. A gondozottak heteken át gyakoroltak, naponta több órán át próbáltak az eseményre.

Az intézmény foglalkoztató tereit és a rendezvény helyszínéül szolgáló konferenciatermet is ünnepi díszbe öltöztették, a dekorációt közösen készítették az alkalomra. A dalokkal felidézték a 60-70-80-as éveket, de szerepelt mai sláger is a repertoárban.  A jó hangulat magával ragadta a vendégeket is, ők is beálltak a vonatozásba, mely többször is végigkanyargott az emeleten.

 

A program elmaradhatatlan eleme a tombola, melyet idén is finom uzsonna követett. A vendégek sem érkeztek üres kézzel, dr. Áldozó Tamás egy hatalmas csokitortát nyújtott át a  Fogyatékosok Nappali Intézménye fiataljainak, s gratulált a műsorukhoz.


 • Friss hírünk
  Videó
  Pápa TV híradó

  Híradó (2023.03.27.)

  A legfontosabb hírek a városból

  Elolvasom »
  Követés:Keresés tartalmaink között

Kérjük adja meg a keresett kifejezés az alábbi mezőben: