Küldj üzenetet

Amennyiben kérdése lenne hozzánk, küldje el nekünk!

Vagy keress információt oldalunkon:

Követés:
PÁPA - KÖZÉLET

Csokiból van a szíve a Szivárvány ovisoknak

Pintér-Papp Eszter | 2023.12.16.

A Pápai Városi Óvodák Szivárvány Tagóvodájában már a nevelési év elején eldöntötték, hogy karácsony közeledtével csatlakoznak egy jótékonysági akcióhoz, hiszen az óvoda pedagógusai fontosnak tartják, hogy megmutassák a kicsiknek, milyen jó érzés segíteni másokon.

Az elhatározást tettelk követték, és az óvoda csatlakozott a Szeretetcsoki adománygyűjtő akcióhoz. A kezdeményezést elindító alapítvány azt kéri a csatlakozó intézményektől, gyűjtsenek minél több csokoládét, amit ők bohócdoktorok és önkéntesek segítségével kórházban fekvő beteg gyermekekhez juttatnak el karácsonykor.

Szelencsikné Tibolt Anita, a tagóvoda vezetője a Médiacentrumnak elmondta, azért erre a lehetőségre esett a választásuk, mert egy tábla csokoládé talán nem olyan nagy kiadás a családoknak, mégis jó érzés, hogy segíthetnek szebbé tenni beteg gyermekek karácsonyát.

A tagóvoda-vezető elmondta, több mint száz tábla csokoládé gyűlt össze az óvodában, amiért nagyon hálásak a családoknak, akik – mint az egész év során minden program, rendezvény esetében – most is nagyon lelkesen támogatták a kezdeményezést.

A gyerekek pénteken minden csoportszobában kiraktak egy-egy hatalmas szívet az általuk összegyűjtött csokoládékból, majd a tornaszobába vitték az édességeket, ahol a csokik bekerültek abba a hatalmas dobozba, amit az óvónénik postára adtak, hogy karácsonyra biztosan eljuthassanak a kis betegekhez.       

Keresés tartalmaink között

Kérjük adja meg a keresett kifejezés az alábbi mezőben: