Küldj üzenetet

Amennyiben kérdése lenne hozzánk, küldje el nekünk!

Vagy keress információt oldalunkon:

Követés:
PÁPA - KÖZÉLET

Csúcson a piac – hétfőn és szerdán is lehet árusítani

Huszár Hajnal | 2024.05.08.

Itt a virág és palánta szezon – teltházzal működik a városi piac. Nemcsak a csarnokban sok az árus és vásárló, hanem az épület körül húzódó területen is hatalmas a forgalom.

Bakos László, a piac vezetője arról adott tájékoztatást, hogy az előzetes kereskedői érdeklődésből már februárban látszott, hogy április végétől minden talpalatnyi helyre szükség lesz, a keddi és pénteki piacnapokon nemcsak a vásárcsarnokot, hanem a mellette lévő járdát megtöltik az árusok.

A piacozók és a vásárlók igényeit kielégítendő hétfőn és szerdán is várják őket az épületben, ha pedig ez sem lesz elegendő, lehetőség van a Szabadság utca felőli és a pavilonsor felőli helyek kihasználására is éppúgy, mint a hetivásáros napokon.
-88 asztal, 176 egység áll az árusok rendelkezésére, ezeket októberig bérbe vették a kereskedők – mondta el Bakos László.

Az állandó árusok portékái mellett most az egynyári virágok és a zöldségnövények palántái számítanak slágerterméknek, de népszerűek a szezonális gyümölcsök is.

A piaci kereskedelmet jól szolgálja a megújított parkoló, ahol komfortos, igényes körülmények között egy órán át díjmentesen várakozhatnak a gépjárművek. 

Keresés tartalmaink között

Kérjük adja meg a keresett kifejezés az alábbi mezőben: