Küldj üzenetet

Amennyiben kérdése lenne hozzánk, küldje el nekünk!

Vagy keress információt oldalunkon:

Követés:
PÁPA - KÖZÉLET

Csülök, cicege, bor és szórakozás öt napon át

Pintér-Papp Eszter | 2023.09.06.

Már kora délután nagy volt a sürgés-forgás az Esterházy-kastély udvarán. A borházakban és az ételkínálatért felelős standoknál mindenki azért dolgozott, hogy minden készen legyen a Pápai Csülök-, Cicege- és Borfesztivál első estéjére.

A Borfaluban felállított 12 borházban többek közt somlói, móri, badacsonyi és villányi borok közül válogathatnak az ízletes nedűk szerelmesei, az ételkínálatot pedig változatos csülökételek, cicege, langalló és kürtőskalács színesítik, de a street food kedvelőinek sem kell csalódniuk.

A város kedvelt őszi fesztiváljának nyitónapján azonban nemcsak az étel és italkínálat csalogatta az érdeklődőket, kora este a színpadi programok is megkezdődtek. Elsőként Szórádi Gábor és Horváth Gábor szórakoztatták ismert slágerekkel a fesztivál közönségét, majd a Canarro zenekar zenélt a Borfalu színpadán.

A Pápai Csülök-, Cicege- és Borfesztivál csütörtökön délután folytatódik, 17 órától a Hoppáré zenekart hallhatjuk a fesztiválsátorban, majd 20 óra 30 perctől sok pápai kedvence, a Speak Up! zenél a fesztivál közönségének.  

      

Keresés tartalmaink között

Kérjük adja meg a keresett kifejezés az alábbi mezőben: