Küldj üzenetet

Amennyiben kérdése lenne hozzánk, küldje el nekünk!

Vagy keress információt oldalunkon:

Követés:
PÁPA - KÖZÉLET

Dalos tanévzáró az Erkelben

Huszár Hajnal | 2024.06.25.

Egyes pápai iskolákban már az utolsó tanítási napon, vagy az azt követő hétvégén megtartották a tanévzárókat, több oktatási intézményben viszont ezen a héten zajlanak az iskolaévet lezáró ünnepi programok.


Hétfőn délután az Erkel Ferenc Ének-zenei Általános Iskolában búcsúztatták a tanévet, az aulában két csoportban szülők, pedagógusok jelenlétében harsant fel a diákok szájából a vidám vakáció kiáltás.
Heizer Zoltánné intézményvezető beszédében az elmúlt közel 10 hónap munkáját értékelte. Mint mondta, iskolájuk a Pápai Tankerületi Központnak köszönhetően újabb szemléltető eszközökkel, sportfelszerelésekkel, fejlesztő játékokkal gazdagodott. Folytatódott a LED panelek cseréje az energiatakarékosság jegyében, a Digitális oktatáshoz való egyenlő hozzáférés feltételeinek biztosítása a tanulók és a pedagógusok számára című projekt keretében pedig az 5., 6. és 7. osztályosok kaptak nootbook-okat.


Az intézményvezető köszönetet mondott a diákok, pedagógusok munkájáért és megköszönte a szülők támogatását, hiszen ez a háromszög elengedhetetlen az eredményes tanulási folyamathoz.
-A 2023/24-es tanévben 376 gyermeket neveltünk és oktattunk 16 osztályban, négyen magántanulók voltak. Az iskola tanulmányi átlaga 4,11, kitűnő bizonyítványt 41 tanuló vehet át, ami az iskola létszámának 10,9 százaléka  – emelte ki, hozzátéve, nagyon sok szép eredmény született a különböző megmérettetéseken is, és rengeteg program, szereplés színesítette a tanévet.


A tanévzárón a kitűnő diákokat, a jeles tanulókat és a 2-3 négyessel végzett diákokat külön is köszöntötték, ők az iskola közössége előtt vehették át bizonyítványukat. Ajándékkal jutalmazták a tanulmányi-, zenei- és sportversenyeken kiemelkedő teljesítményt nyújtó gyermekeket, így közel negyven diák munkáját ismerték el.


A tanévzárón Heizer Zoltánné jó pihenést, sok kalandot és tartalmas családi együttlétet kívánt a nyárra, a tanulók pedig vidám dalokkal köszöntötték a vakációt.

 

Keresés tartalmaink között

Kérjük adja meg a keresett kifejezés az alábbi mezőben: