Küldj üzenetet

Amennyiben kérdése lenne hozzánk, küldje el nekünk!

Vagy keress információt oldalunkon:

Követés:
PÁPA - KULTÚRA

Dijak, jó eredmények, elismerések

Horváth Andrea | 2024.06.29.

A Pápai Bartók Béla Alapfokú Művészeti Iskolában is lezárták a 2023-24-es tanévet. Az ünnepséget az Erkel iskola aulájában tartották. Bödey Tamás igazgató köszöntötte a növendékeket, szülőket, pedagógusokat, kiemelve, hogy sikeres tanévet tudhat maga mögött az intézmény. Számos rangos versenyen, nívós megmérettetésen szerepeltek jól a bartókos diákok. 

Ezek közül a két legkiemelkedőbb Merétey Bianka és Márkus Máté második helyezése a XIII. Országos Zongora Négykezes és Kétzongorás Verseny döntőjében (felkészítő tanáruk Falakiné Piltman Erika), valamint Nagy Sebestyén 3. helyezése a XI. Maros Gábor Országos Ütőhangszeres Szóló- és Duóverseny fináléjában (felkészítő tanára Falaki Csaba).

A Csapó Irénke-díjat Nagy Kamilla érdemelte ki szorgalmával, barátságos és kedves személyiségével, fáradhatatlan és elkötelezett munkájával. A díjat az alapítóktól vehette át.

Bödey Tamás igazgató oklevéllel ismerte el kollégái munkáját is, az év legeredményesebb munkatársának szóló elismerést Falakiné Piltman Erika, az év legelhivatottabb pedagógus munkatársa díját pedig Molnárné Nagy Gabriella vehette át.

 

Bödey Tamás elmondta, hogy az intézmény egykori növendékével, Bödey Imrével közösen közel másfél millió forint értékben adományoznak hangszereket,  szaxofonokat, klarinétokat, az iskolának a saját hangszerparkjukból.

 

Keresés tartalmaink között

Kérjük adja meg a keresett kifejezés az alábbi mezőben: