Küldj üzenetet

Amennyiben kérdése lenne hozzánk, küldje el nekünk!

Vagy keress információt oldalunkon:

Követés:
PÁPA - KÖZÉLET

Díjnyertes balesethelyszínelők

Pintér-Papp Eszter | 2023.09.14.

Az Országos Rendőr-főkapitányság Országos Baleset-megelőzési Bizottságának felkérésére a közelmúltban a Győr-Moson-Sopron Vármegyei Rendőr-főkapitányság szervezte meg és bonyolította le a XII. Országos Balesethelyszínelő Versenyt. Az elméleti és gyakorlati feladatokból álló megmérettetésen 19 csapat vett részt és adott számot professzionális szakértelméről.

A megmérettetés célja a baleseti helyszínelést végző rendőrök szakmai tudásának elmélyítése volt. A vetélkedés lehetőséget biztosított a szakmai gyakorlati és elméleti tapasztalatok megosztására, egymás közötti hasznos információcserére. A verseny kihívásai nagyban hozzájárultak a helyszínelők szakmai fejlődéséhez.

A megmérettetésen Veszprém vármegyét a Pápai Rendőrkapitányság balesethelyszínelője, Somogyi Péter rendőr főtörzsőrmester és az Ajkai Rendőrkapitányság balesethelyszínelője, Jakab Zoltán rendőr főtörzsőrmester képviselte. A Veszprém vármegyei rendőrök a verseny során több részfeladatot is a legügyesebben és legeredményesebben teljesítettek, így összetettben a II. helyezést érték el.

Fotó: Veszprém vármegyei rendőrség (Facebook)

Keresés tartalmaink között

Kérjük adja meg a keresett kifejezés az alábbi mezőben: