Küldj üzenetet

Amennyiben kérdése lenne hozzánk, küldje el nekünk!

Vagy keress információt oldalunkon:

Követés:
HÍRESSÉGEK

Doja Cat több százezer követőt veszített

Koródi Petra | 2023.07.25.

Hónapokig lealacsonyította rajongóit, most úgy tűnik talán ezt szeretné rendbetenni. Az aktuális botránya miatt azoban több százezren fordulnak el tőle, s a turnéjegyek iránt is megszűnt az érdeklődés.

Deaktíválta az egyik közösségi fiókjáta hétvégén (Threads) és az elmúlt 4 hétben  majd 190 ezer (reggeli adatok szerint: 188 644) követőt vesztett Instagramon Doja Cat. A Grammy-díjas énekesnő azt mondta a rajongóinak, hogy keressenek életet, szerezzenek munkát és segítsék szüleiket. 

Doja Cat hónapokig lealacsonytotta rajongóit az online térben: cicáknak és kölyköknek nevezte őket. A fanok hibája csak annyi volt, hogy rendíthetetlen elkötelezettséget mutattak Doja Cat és a legutóbbi kettő popalbuma iránt. A hatalmas rajongást Doja Cat gerjesztette, de egy idő után terhessé vált számára, hiszen ő maga is utálja az aktuális zenei anyagát. Ezek az úgynevezett 'pénzes' albumok, vagyis csak anyagi megfontolásból születtek, s maga Doja Cat sem tekinti őket művészi értékűnek.

Negatív megítélését pedig az csak tovább tetézi, hogy az elmúlt időszakban úgymond macska-szerepet vett fel: végignyávogott egy interjút, s egy vörösszőnyeges bevonuláson is úgy viselkedett, mintha igazi macska lenne. A jelenleg 27 éves énekesnővel kapcsolatban sokan arról beszélnek, hogy elmehetett az esze. Ennek az ellenkezőjét is sokat állítják, miszerint jót akar: igazi életet rajongói számára, akiket nagyon szeret, s nem szeretné, ha egy elérhetetlennek tűnű idol árnyékában éljenek. Ezek mind-mind csak találgatások, a tények pedig ezek:

  • az ellenkezőjét kéri rajongóitól Doja Cat, mint pár hónapja
  • az Instagramon és a Twitteren is erőszakosan kérte, hogy töröljék fanjai magukat a közösségi térből és kezdjenek el élni
  • a történtek kapcsán pedig visszaesett az érdeklődés Doja Cat koncertjegyei iránt.

Halloween estéjén kezdődik Doja Cat első, 24 napos arénaturnéja. Rajongói a pár héttel ezelőtti bejelentés pillanatában nagyon izgatottak voltak, s a halloween-i indulással kapcsolatban már beceneveket is aggattak a koncertshow-ra: áldozati rituálé, ördögimádó show. Az elmúlt napokban viszont egyre csökkent az érdeklődés a Doja Cat koncertek iránt, s erre az elmúlt hétvégén történtek (deaktivált Threads fiók, s egyre fogyó Instagram követők) csak rétesznek egy lapáttal. Arról adatot nem tettek közzé, hogy mennyien váltották vissza a belépőjüket, de az biztos, hogy jelenleg egyáltalán nem vesz senki koncertjegyet a Doja Cat show-kra. 

photo: COURTESY SHOT, dailymail.co.uk
Keresés tartalmaink között

Kérjük adja meg a keresett kifejezés az alábbi mezőben: