Küldj üzenetet

Amennyiben kérdése lenne hozzánk, küldje el nekünk!

Vagy keress információt oldalunkon:

Követés:
PÁPA - KÖZÉLET

Dolgoznak a Szent István úton

Huszár Hajnal | 2023.07.21.

Felbontották a páros oldali járdát és az útpálya mellett húzódó parkolókat a Szent István út Fő tér felőli szakaszán. A több mint 120 folyóméter hosszú beavatkozási területen ez a járda, a hozzá tartozó zöldfelület és az útpálya újul meg, továbbá 25 darab párhuzamos parkolót alakítanak ki. A kivitelezők jelenleg a parkolók szegélyét építik és az alépítmény kialakításán dolgoznak. 


A közel 100 millió forintos fejlesztéssel a Fő téri térköves útszakasz vége és a Török Bálint utcai kereszteződés közötti területen újul meg a forgalmas út. A munkálatok miatt teljes útzár van érvényben a belváros ezen részén.

A beruházás kapcsán dr. Áldozó Tamás polgármester arra emlékeztetett, az önkormányzat az elmúlt években mindig sikeresen pályázott belügyminisztériumi forrásra, az elnyert összegek több járda felújításához járultak hozzá. Mint mondta, ezúttal is a lehető legmagasabb támogatási összeget kapták meg, melyhez 56 millió forint önrészt biztosított a város. Az így rendelkezésre álló forrásból egy kerek projektet tudnak megvalósítani a Szent István úton.


 • Friss hírünk
  ZENE

  Visszatér a sokoldalú énekesnő

  Nelly Furtado (1978) utoljára 2017-ben adott ki albumot, de most megtört a csend:...

  Elolvasom »
  Követés:Keresés tartalmaink között

Kérjük adja meg a keresett kifejezés az alábbi mezőben: