Küldj üzenetet

Amennyiben kérdése lenne hozzánk, küldje el nekünk!

Vagy keress információt oldalunkon:

Követés:
PÁPA - SPORT

Döntetlennel kezdett a Perutz FC

Haraszti Gábor | 2024.01.20.

A téli felkészülés második hetének lezárásaként lejátszotta első előkészületi találkozóját a Perutz FC. A pápaiak a Pest vármegyei bajnokság harmadik helyén álló Vecséssel 1-1-es döntetlent játszottak.

Több hiányzója is volt a pápaiaknak, Nagy Bálint családi okok miatt, Kun-Szabó Attila, Ruzsás Dávid, Cseke Patrik sérülés, Császár Jácint betegség miatt nem tudott pályára lépni. A meccsen az első félidőben a vendégek játszottak jobban és veszélyesebben és a 22. percben Bakos révén meg is szerezték a vezetést. A második felvonásra feljavult a pápaiak játéka, Nagy Dávid góljával sikerült az egyenlítés és mivel a meccslabdát a vecsésiek a felső lécre lőtték, maradt az 1-1-es eredmény.

Kun-Szabó Attila: Kilenc edzésünk volt két hét alatt, kissé fáradtak voltak a fiúk, volt több hiányzónk, de első edzőmeccsnek megfelelt. Az első félidőben a megbeszéltek nem nagyon jöttek be, majd a fordulás után jobban nézett ki a csapat.

A korábbi közönségkedvenc, Szűcs Lajos a Vecsés edzőjeként tért vissza Pápára. Mint mondta, nagy örömmel, hiszen régi barátokkal találkozhatott.

– Nem nagyon tudom szakmailag értékelni a mérkőzést, hiszen ahogy beléptem a klubházba, elöntöttek az érzések és emlékek, úgy érzem, hazajöttem. Életem meghatározó éveit töltöttem Pápán, közel tíz évet éltem a városban, igyekeztem nemcsak a sportéletből, hanem a közéletből is kivenni a részem. Sok sikert kívánok a Perutznak, egy fiatal, tehetséges csapatot láttam, mely szép jövő előtt állhat.

Keresés tartalmaink között

Kérjük adja meg a keresett kifejezés az alábbi mezőben: