Küldj üzenetet

Amennyiben kérdése lenne hozzánk, küldje el nekünk!

Vagy keress információt oldalunkon:

Követés:
PÁPA - KÖZÉLET

Dr. Áldozó Tamás: Ajánlatunk a békés, biztonságos, kiszámítható, nyugodt jövő

Huszár Hajnal | 2024.06.07.

Képviselőjelölt társai társaságában tartott sajtótájékoztatót ma délután dr. Áldozó Tamás polgármester, a Fidesz-KDNP polgármesterjelöltje. A Várkertben tartott sajtóeseményen köszönetet mondott a csütörtöki polgármesteri vita szervezőinek, a sajtó munkatársainak és polgármesterjelölt kollégáinak.


-Egy konstruktív, előremutató beszélgetésnek lehettünk részesei. Olyan beszélgetésnek, mely mindenki számára sok tanulságot hordozott – közölte.
A polgármesterjelölt a kampányt úgy értékelte, mindent munkát elvégeztek, amit az április közepével kezdődött időszakra terveztek, bemutatták az elképzeléseiket, értékelték az elmúlt években elvégzett munkát. Kiemelte, nagyon sok találkozási lehetőséget szerveztek a pápaiakkal és megköszönte mindazoknak, akik részt vettek ezeken, hogy elmondták véleményüket, javaslataikat, kritikáikat, hiszen nagyon sokat jelentett ez számukra.


Dr. Áldozó Tamás a június 9-ei választás jelentőségére is felhívta a figyelmet. Mint mondta, az önkormányzati és európai parlamenti választás külön-külön is fontos választás, így együtt pedig még inkább felértékelődnek.
-A mi politikai közösségünk ajánlata a pápaiak számára a békés, biztonságos, kiszámítható, nyugodt jövő – hangsúlyozta, arra biztatva a pápaiakat, hogy éljenek szavazati jogukkal és vegyenek részt a vasárnapi választásokon.

Keresés tartalmaink között

Kérjük adja meg a keresett kifejezés az alábbi mezőben: