Küldj üzenetet

Amennyiben kérdése lenne hozzánk, küldje el nekünk!

Vagy keress információt oldalunkon:

Követés:
PÁPA - KÖZÉLET

Dr. Áldozó Tamás: Jó kormányzati kapcsolatokkal, világos célokkal, előkészített tervekkel eredményesek leszünk

Huszár Hajnal | 2024.06.03.

Két témában tartott sajtótájékoztatót ma délután dr. Áldozó Tamás polgármester, a Fidesz-KDNP polgármesterjelöltje.
-Ideje, hogy Grőber Attila a pápaiak szemébe nézzen és tisztázza a Török Zsolt üzleti érdekeltségeihez való viszonyát – szólította meg a DK és öt további párt és egy egyesület polgármesterjelöltjét, azt hangsúlyozva, választ vár arra, hogy miért akar Grőber Attila 75 millió forintot kivenni a pápaiak zsebéből. 

Mint mondta, Török Zsolttól a covid idején húszszorosan túlárazva vásárolt maszkokat Karácsony Gergely, a vállalkozásvezetőt a törvényszék eltiltotta gazdasági társaságok ügyvezetésétől, folyamatosan akkumulátorgyárral fenyegeti a várost és Grőber Attila, a DK polgármesterjelöltje adómentességet ígért török Zsoltnak, amivel öt év alatt 75 millió forintot hagy a vállalkozó zsebében.
-Miért akar Grőber Attila 75 millió forintot elvenni a pápaiaktól? Miért akar 75 millió forintot Török Zsolt zsebében hagyni? Milyen egyezséget kötött Grőber Attila, a DK polgármesterjelöltje a Karácsony Gergellyel bizniszelő Török Zsolttal? – tette fel a kérdéseket dr. Áldozó Tamás.
-Sok aggódó pápaival együtt várjuk Grőber Attila válaszait. A Béke téren nem lesz akkumulátorgyár! Megvédjük a várost, megvédjük a pápaiakat – hangsúlyozta.

Dr. Áldozó Tamás a sajtótájékoztatón arra is felhívta a figyelmet, Grőber Attila ígérget, a Fidesz-KDNP programjában viszont stratégiai, hosszútávú tervek szerepelnek.
-Már az előző választási kampányban megfogalmaztuk hosszú távú, stratégiai céljainkat az Esterhházy2035 programunkban. A várost az viszi előre, ha ambiciózus célokat tűzünk magunk elé. Ha nem merünk nagyot álmodni, ma sem lenne a városnak sportcsarnoka, termálfürdője és nem 2 x 2 sávos úton közlekednénk Győrbe – emlékeztetett, kiemelve, az Esterházy 2035 program megvalósításában jól áll a város.
-Eddig 12 ezer millió forintot költött a város a célok megvalósítására és újabb 12 ezer millió forint a Brüsszellel folytatott vita miatt nem tudott megérkezni a városba. Van két olyan magyarországi párt: a Demokratikus Koalíció és a Momentum, amelyik mindent megtesz azért, hogy ez a pénz ne érkezzen meg, többek között a pápai emberekhez – emelte ki dr. Áldozó Tamás.


A Fidesz-KDNP polgármesterjelöltje úgy látja, ha a következő öt évben nem lesz újabb világjárvány és a háború nem szélesedik ki, messzire juthatnak a tervek megvalósításában.
-A Magyar Falu Program és a megyei jogú városok fejlesztését megcélzó Modern Városok Program után a kormányzati fejlesztéspolitika középpontjában a járásszékhelyek állnak. Jó kormányzati kapcsolatokkal, világos célokkal, előkészített tervekkel eredményesek leszünk – jelentette ki.

Keresés tartalmaink között

Kérjük adja meg a keresett kifejezés az alábbi mezőben: