Küldj üzenetet

Amennyiben kérdése lenne hozzánk, küldje el nekünk!

Vagy keress információt oldalunkon:

Követés:
PÁPA - KÖZÉLET

Duplázott az ittas sofőr

Pintér-Papp Eszter | 2023.07.13.

Július 10-én éjszaka a járőrök Pápán igazoltattak egy személygépkocsival közlekedő budapesti lakost, akinél felmerült a szeszes ital fogyasztásának gyanúja. A sofőrrel szemben alkalmazott alkoholszonda pozitív eredményt mutatott, ezért az egyenruhások a járművezetőt elfogták és további mintavétel céljából előállították, majd – vezetői engedélye elvétele mellett – járművezetés ittas állapotban vétség elkövetése miatt büntetőfeljelentést tettek ellene.

Ez azonban még nem volt elég, másnap hajnalban a járőrök újfent intézkedés alá vonták Pápán a budapesti férfit, aki az előző este történtek ellenére ismét volán mögé ült. A vele szemben alkalmazott alkoholszonda ekkor is pozitív értéket jelzett, ezért a rendőrök a férfit másodszor is elfogták, mintavétel céljából előállították és ittas járművezetés gyanúja miatt büntetőeljárást kezdeményeztek vele szemben.

Tekintettel arra, hogy a férfi ekkor már nem rendelkezett vezetői engedéllyel, a rendőrök engedély nélküli vezetés szabálysértés elkövetése miatt őrizetbe vették és a Veszprém Vármegyei Rendőr-főkapitányság fogdájába szállították a gyorsított bírósági eljárás lefolytatása céljából.

Fotó: Veszprém vármegyei rendőrség (Facebook)

Keresés tartalmaink között

Kérjük adja meg a keresett kifejezés az alábbi mezőben: