Küldj üzenetet

Amennyiben kérdése lenne hozzánk, küldje el nekünk!

Vagy keress információt oldalunkon:

Követés:
ZENE

Egy újabb képtelen feltételezés

dbgroup | 2024.05.21.

A kanadai pop-rock énekes-dalszerző, Avril Lavigne (1984) szintén a sokoldalú művészek közé tartozik, hisz a zenei pálya mellett divattervezőként és színésznőként is találkozhattunk már a nevével. Pályafutását korán kezdte, 15 évesen már fellépett Shania Twain mellett, valamint első lemezének (Let Go) debütálásakor is még csak 17 éves volt. Így ő lett a legfiatalabb előadó, aki a lemezeladási listán első helyet ért el az Egyesült Királyságban.

A napokban az énekesnő a Call Her Daddy című podcastban reagált arra a képtelen összeesküvés- elméletre is, miszerint egy Melissa nevű testdublőr szokta helyettesíteni – olvasható a People oldalán is. A róla keringő legőrültebb pletykának tartja, hogy már 2003-ban meghalt, azóta pedig Melissa vette át a helyét. Mivel az internetes fórumokon ez beszédtéma, úgy érzi, hogy ez csak neki vicces, mert van, aki valóban elgondolkodik rajta. A kiindulópontja az egésznek az a bók is lehetett, miszerint többen úgy gondolják, a sztár mit sem változott az évek múlásával. Valóságtartalma azonban annak a ténynek van, hogy zenei karrierjét valóban szüneteltette egy ideig, mivel Lyme-kórral diagnosztizálták.

Az előadó nyárra tervezi a 20 számból álló Greatest Hits albumának megjelenését, melyen biztos helyet kapnak majd a legnagyobb slágerei, mint a Let Go, a Complicated, a Sk8er Boi, az I'm with You, a Girlfriend és a Love Sux is. Ezt követően pedig promotálásaként turnékörútra is indul.

Keresés tartalmaink között

Kérjük adja meg a keresett kifejezés az alábbi mezőben: