Küldj üzenetet

Amennyiben kérdése lenne hozzánk, küldje el nekünk!

Vagy keress információt oldalunkon:

Követés:
PÁPA - SPORT

Egyenfelsőben a Balla DSE

Haraszti Gábor | 2024.03.28.

Egy felajánlásnak köszönhetően egyenpulcsit, kulacsokat és tornazsákokat kapott a Balla Diáksport Egyesület. Az ajándékokat az Adient Mezőlak Kft. munkatársai az egyesület edzésén adták át a sportolóknak.

A cég mindig elkötelezett volt a sport mellett, népszerűsíti az egészséges életmódot és dolgozóit igyekszik a rendszeres testmozgásra ösztönözni. Több iskolát, Pápa környéki település önkormányzatát és sportegyesületet támogatnak. A 35 feliratozott melegítő felsőt, 30 kulacsot és 30 tornazsákot rejtő csomagokat Mallér Márta HR-vezető és Kurucz Balázs logisztikai vezető adta át Szautner Mihály elnöknek és az egyesület tagjainak.

– Ilyen felajánlást korábban nem kaptunk, nagyon köszönjük a cégnek, hogy gondoltak ránk. Egyesületünk minden igazolt sportolójának tudunk egy felsőt adni, ezáltal ha kézilabda, atlétika vagy épp labdarúgó versenyre megyünk, egységes arculatot tudunk mutatni – emelte ki Szautner Mihály aki hozzátette, az elmúlt időszakban több kiváló eredményt értek el sportolóik, a FODISZ országos mezei futóversenyen Pente Kevin 4000 méteren, Jónás Adrián 3000 méteren ezüstérmet szerzett, Ferenczy Balázs pedig országos bajnok lett. Az egyesített kézilabda bajnokság aktuális fordulójában mindkét csapatuk aranyéremmel utazott haza, a Tapolcán megrendezett Csobánc kupán első helyezett lett a labdarúgó-csapat, csakúgy, mint a FODISZ által rendezett megyei futball versenyen Pápán. A legutóbbi siker helyszíne Tapolca volt, a FODISZ mezei futóversenyen 14-ből 12-en éremmel tértek haza, öten pedig továbbjutottak az országos bajnokságra.

Keresés tartalmaink között

Kérjük adja meg a keresett kifejezés az alábbi mezőben: