Küldj üzenetet

Amennyiben kérdése lenne hozzánk, küldje el nekünk!

Vagy keress információt oldalunkon:

Követés:
PÁPA - SPORT

Egyik legjobb idei meccsét játszotta az U15

Haraszti Gábor | 2023.11.04.

Az U15-ös regionális utánpótlás labdarúgó-bajnokság szombati játéknapján a győri DAC-ot látta vendégül a Pápai Egyesített Labdarúgó Club alakulata. A házigazdák igazságosnak mondható döntetlent értek el az öt hellyel előrébb rangsorolt vendégek ellen.

A pontvadászat 10. játéknapját két győzelemmel, három döntetlennel és két vereséggel a 14 csapatos csoport 9. helyéről várták a pápai fiatalok, akiknek a negyedik helyezett Dunántúli Atlétikai Club volt az ellenfele. Az eddigi eredmények és a tabellán elfoglalt helyezés alapján a vendégek számítottak kicsivel esélyesebbnek, ám a házigazdák igyekeztek meglepetést okozni. Húsz perc alatt két találatot láthattak a kilátogatók, a hatodik percben Takács révén a győriek szerezték meg a vezetést, ám sokáig nem örülhettek a kiharcolt előnynek, hiszen negyed órával később Varga Máté egyenlített. A második félidőben mindkét csapat előtt adódtak kisebb lehetőségek, ám gól nem született, a hosszabbításban kis híján itthon tartotta a pontokat a PELC, Horváth Mirkó lövése azonban a felső lécről kifelé pattant.

PELC U15 – DAC UP 1-1 (1-1) Gsz.: Varga ill. Takács

Lengyel Ferenc: Reális a döntetlen, stabilan, jól játszottunk, a szezonban talán most nyújtottunk az egyik legjobb teljesítményt. Sajnálom, hogy a hajrában a kapufa nem velünk volt, de nem vagyok csalódott. Nem szabad elfelejteni, hogy több játékosunk több csapatban is helyt kell, hogy álljon, ez kicsit rányomja a bélyegét az U15 szezonjára is, voltak szép sikerek, de fájó botlások is.

PELC U15: Vesztergom – Varga, Kiss (Gergely 60.), Banai, Varga, Csizmadia (Aradi 41.), Kovács B., Berki, Kovács L. (Kiss 60.), Borsits, Horváth.

Keresés tartalmaink között

Kérjük adja meg a keresett kifejezés az alábbi mezőben: