Küldj üzenetet

Amennyiben kérdése lenne hozzánk, küldje el nekünk!

Vagy keress információt oldalunkon:

Követés:
PÁPA - KÖZÉLET

Együtt szórakozott a katolikus iskola nagy családja

Pintér-Papp Eszter | 2024.06.03.

Bár borongósan indult a szombat, hamarosan kiderült az ég és a nap is kisütött a Szent István Római Katolikus Általános Iskola Családi napjának résztvevőire. A Pápai Katolikus Iskoláért Alapítvány és az intézmény Szülői Munkaközössége által Huszárokelőpusztán megrendezett programon közel négyszázan szórakoztak együtt.

A Családi nap résztvevőit reggeli tornával várták, majd mindenki kedvére válogathatott a változatos programkínálatból. A szervezők gondoskodtak arról, hogy mindenki megtalálja a számára kedves elfoglaltságot, így volt többek közt feladatokkal színesített túra, katonai bemutató, VR szemüveg bemutató, az érdeklődők megismerkedhettek a LEGO robotok világával és a Rubik-kocka kirakásának titkával is. Mindezek mellett nagy sikere volt az arcfestésnek, a csillámtetoválásnak, a hajfonásnak és a kézműves foglalkozásoknak is. Fontos ismeretekkel gazdagodhattak mindazok, akik részt vettek az elsősegélynyújtó bemutatón.

Ebédre gulyáslevest, pogácsát és lángost tálaltak, s a finom falatok után délután újabb érdekességek várták a katolikus iskola közösségét. Gyerekek és felnőttek egyaránt érdeklődéssel figyelték az íjászbemutatót, majd örömmel próbálták ki az íjászatot. A napot solymászbemutató zárta.

A katolikus iskola nagy családja a szervezők áldozatos munkájának köszönhetően remek napot tölthetett együtt, mindenki élményekkel gazdagodva térhetett haza.

 

    

 Fotó, videó: Az iskola Facebook-oldala

   


 • Friss hírünk
  Videó
  Múltidéző

  Múltidéző 2024.06.15.

  Események ezen a napon a következő évekből: 2004, 2009, 2010

  Elolvasom »
  Követés:Keresés tartalmaink között

Kérjük adja meg a keresett kifejezés az alábbi mezőben: