Küldj üzenetet

Amennyiben kérdése lenne hozzánk, küldje el nekünk!

Vagy keress információt oldalunkon:

Követés:
HAZÁNK - KÖZÉLET

Elhunyt Vágó István

Hajnes Rita | 2023.04.29.

Váratlanul elhunyt Vágó István barátunk és társunk – írta közleményében a Demokratikus Koalíció elnöksége.

A sikeres televíziós, az ország egykori legnépszerűbb vetélkedőjének vezetője, a Szkeptikus Társaság alapítója, a Demokratikus Koalíció elnökségében sok-sok éven át dolgozó társunk örökre itt hagyott minket. A tényekért, a tudományért, a rációért és a szabad, európai Magyarországért folytatott küzdelmét mostantól nélküle kell folytatnunk – tették hozzá A Demokratikus Koalíció Vágó Istvánt saját halottjának tekinti, a párt közössége, politikusai, kollégái, támogatói osztoznak a család gyászában.

Vágó István 1949-ben született Budapesten, gyógyszer-vegyészmérnöknek tanult, majd a MEDIMPEX külkereskedelmi vállalatnál dolgozott.

A Magyar Televízió által meghirdetett Riporter kerestetik vetélkedőbe 1975-ban jelentkezett, a döntő után Vitray Tamás a felajánlotta neki a Van benne valami című barkochbajáték vezetését. Azóta több vetélkedőjátékot is vezetett a Magyar Televízióban, később a kereskedelmi televíziókban is kipróbálta magát, előbb a TV2-ben, majd az RTL Klub Legyen Ön is Milliomos című kvízműsorának lett a házigazdája

(forrás: hvg.hu)


 • Friss hírünk
  Videó
  A város velünk épül

  Figyelem! Szerdától forgalmi rend változás a 83-as főúton

  Holnaptól új közlekedési rend lép életbe városunk...

  Elolvasom »
  Követés:Keresés tartalmaink között

Kérjük adja meg a keresett kifejezés az alábbi mezőben: