Küldj üzenetet

Amennyiben kérdése lenne hozzánk, küldje el nekünk!

Vagy keress információt oldalunkon:

Követés:
PÁPA - KÖZÉLET

Eljött a negyedik adventi hétvége

Varga András | 2023.12.22.

A megeredő eső sem vette el a kedvét a pápaiaknak attól, hogy a negyedik adventi hétvégén is kimenjenek a Kossuth utcára. A péntek délutáni program első fellépője Szórádi Gábor volt, aki a tőle megszokott ismert dallamokkal hozta meg a hangulatot. Az est fénypontja ez után következett, amikor Cserkuti Zsófi és a Zsoodance csapata egy közös táncra várta a jelenlévőket.
A csúnya pulcsi alapkövetelmény volt, a tánctudást pedig hamar el lehetett sajátítani  Zsófitól, aki elmondta, hogy meg akarták mozgatni a pápaiakat és közösen akartak egy Tik-Tok videót készíteni.
Ez egy hagyomány már az interneten, hogy egy ismert számra egy ismert koreográfiát táncolnak el és ehhez csatlakoztak most a pápaiak is. Először a csapat egy kedves karácsonyi számra táncolt, hogy meghozza a kedvét a jelenlévőknek a közös tánchoz. Egy viszonylag könnyű koreográfiát talált ki Zsófi és hamarosan meg is kezdték a próbát, ami után a felvétel is elkészült.
A közös tánc után a Megafon Zenei Egyesület énekeseinek tapsolhattak a jelenlévők, majd Ifjú Martin varázsolta el hangjával a Kossuth utcán sétálókat.
A negyedik adventi hétvége még nem ért véget. Vasárnap délelőtt 11 órakor az Esterházy Kastély előtti adventi koszorúnál Dr. Áldozó Tamás polgármester mond beszédet majd Kovárczy Emese a Sarokkő Baptista Gyülekezet vezetője gyújtja meg a negyedik gyertyát.

Keresés tartalmaink között

Kérjük adja meg a keresett kifejezés az alábbi mezőben: