Küldj üzenetet

Amennyiben kérdése lenne hozzánk, küldje el nekünk!

Vagy keress információt oldalunkon:

Követés:
PÁPA - KULTÚRA

Elkezdődött a HBS FEST

Horváth Andrea | 2023.11.06.

A HBS (Hungarian Biligual School) FEST egy angol nyelvű országos vetélkedő a magyarországi két tanítási nyelvű középiskolában tanuló diákok számára. A Petőfi Sándor Gimnázium rendezvénye egyre népszerűbb, idén közel 150 résztvevője van a Ki mit tud?-nak.

A főszervező Csikós Borbála, aki kollégáival és a diákok közreműködésével immár negyedik alkalommal állította össze a kulturális seregszemle programját. A résztvevők ma délelőtt a várossal ismerkedtek, az Esterházy-kastélyban dr. Áldozó Tamás polgármester is köszöntötte a vendégeket. Megköszönte a szervezők munkáját és reményét fejezte ki, hogy a rendezvény egyre több diákot tud majd fogadni. Mint mondta, a város támogatja az ilyen jellegű kezdeményezéseket, hisz hagyománya van a diáktalálkozóknak Pápán.

 

A rendezvényt Bognár Anita intézményvezető nyitotta meg, köszönetét fejezte ki a támogatóknak, többek között Pápa Város Önkormányzatának és a Pápai Tankerületi Központnak.

 

 

Ma, a fesztivál első napján a képzőművészeté volt a főszerep. A Petőfi Gimnáziumban tizenhat alkotó mutatta be pályamunkáját a zsűrinek.


 • Friss hírünk
  ZENE

  Visszatér a sokoldalú énekesnő

  Nelly Furtado (1978) utoljára 2017-ben adott ki albumot, de most megtört a csend:...

  Elolvasom »
  Követés:Keresés tartalmaink között

Kérjük adja meg a keresett kifejezés az alábbi mezőben: