Küldj üzenetet

Amennyiben kérdése lenne hozzánk, küldje el nekünk!

Vagy keress információt oldalunkon:

Követés:
NŐI NAPOZÓ

Ellopta a halottas kocsit halottal együtt!

Szigeti-Aszódi Szilvia | 2023.01.31.
Noha az illinois-i Rockford rendőrei még mindig keresik az elkövetőt, a chicagói rendőrség egy nappal később megtalálta a furgont.

Az illinois-i Rockford egyenruhásai jelenleg is nagy erőkkel keresik azt a férfit, akit azzal vádolnak, hogy ellopta egy temetkezési vállalat egyik furgonját, melyben egy holttest is volt.
A hatóságok közlése szerint Collins & Stone temetkezési vállalat egyik furgonját szombat délután lopták el a cég telephelyéről, kiemelve, hogy a 47 éves Curtis Brown holtteste még mindig a járműben volt.
Noha a chicagói rendőrség vasárnap megtalálta a furgont, a holttest eltűnt. A rockfordi rendőrséget végül este értesítették arról, hogy megtalálták a holttestet Chicagóban, a S. Manistee 8200-as tömbjében.
A holttestet végül Winnebago megyei halottkémi hivatal szállította vissza Rockfortba.

A nyomozók közlése szerint a gyanúsított a 23 éves Deon Howard, az államügyész pedig lopott jármű jogtalan birtoklása és holttesttel való visszaélés miatt engedélyezte a vádemelést az elkövető ellen. Azóta az elkövető édesanyját is értesítették, aki úgy fogalmazott, “szétmennek az idegei” az esettől és “rosszul van” attól, amit fia tett.
 

Keresés tartalmaink között

Kérjük adja meg a keresett kifejezés az alábbi mezőben: