Küldj üzenetet

Amennyiben kérdése lenne hozzánk, küldje el nekünk!

Vagy keress információt oldalunkon:

Követés:
PÁPA - SPORT

Először vizsgáztak Pápán a küzdősportosok

Haraszti Gábor | 2023.11.08.

Rehák György, a hazai thai boksz egyik megalapítójának és Dudok Károly, a Magyar Muaythai Szakszövetség elnökének vezetésével úgynevezett khan vizsgát tartottak a Koko-gym SE edzőtermében.

A pápai klub volt a házigazdája az IFMA khan-vizsgának, melyet edzők és versenyzők részére szemináriummal egybekötve tartottak. Korpics Gábor elmondta, négy pápai vett részt a vizsgán, mellettük a régióból, Budapestről és Tatabányáról is köszönthettek résztvevőt. Az egyesület vezetője kiemelte, idén december 17-én rendezik meg jótékonysági eseményüket, mely szakmai nappá bővül ki.

– A célom az, hogy egy közös edzésen keresztül a válogatottat kicsit közelebb hozzam a versenyzőkhöz és a hobbistákhoz, megismerkedhessenek azokkal, akiket eddig csak a televízióban láttak. Emellett a fő cél természetesen idén is a jótékonykodás, a választásunk ismét a Fogyatékosok Nappali Intézményére esett. Az adakozással párhuzamosan zajlik majd a közös edzés, a gyakorló mérkőzések, az előadóteremben szakmai előadásokkal, élménybeszámolóval, edzői fórummal készülünk. Minden érdeklődőt és adakozni vágyót szeretettel várunk, helyszín a Városi Sportcsarnok lesz.

Keresés tartalmaink között

Kérjük adja meg a keresett kifejezés az alábbi mezőben: