Küldj üzenetet

Amennyiben kérdése lenne hozzánk, küldje el nekünk!

Vagy keress információt oldalunkon:

Követés:
PÁPA - SPORT

Elrajtolt a 24 órás futás

Haraszti Gábor | 2023.08.12.

A 300!, a Száguldó Szirének, a Fenyves 24, a Löman 2023 és a ZSD Fitness Team tagjainak részvételével megkezdődött a 24 Solar Electric 24 órás váltófutás, Pápai Futós Piknik és családi nap. A Külső-Várkerti Futópályán vasárnap gyermekfutamokat is rendeznek.

A megmérettetés kezdetén Szőke Zsolt, Derczó Zoltán, Gulyás Anna, Molnár-Lévai Dóra és Szakács Gergely Attila sorakozott fel a rajtvonal mögött, az idei rendezvényt Áldozó Tamás nyitott meg, a polgármester a Fenyves 24 tagjaként kétszer egy órában maga is megharcol a kilométerekkel.

Györkös Virág szervezőtől megtudtuk, a rendezvény célja a szabadidősport népszerűsítése, az egészséges életmód támogatása, a mindennapi sportolás fontosságának kiemelése valamint a családtagok bevonása a csapat futóinak sportos programjaiba. Az idén benevezett öt csapat rekordnak számít, a 24 órás futás mellett lehetőség nyílt hat órás váltóra, ide négy csapat nevezett, köztük van testvérvárosunk, Gorlice hat sportolója is. Az esemény keretében gyermek futamokat is rendeznek, amivel a cél a gyerekek körében a mozgás örömét népszerűsíteni illetve a Pápai Atlétikai Clubba új tagokat toborozni.

A rendezvény ingyenes, minden érdeklődőt, szurkolót egészen vasárnap délelőttig szeretettel várnak.

 

Keresés tartalmaink között

Kérjük adja meg a keresett kifejezés az alábbi mezőben: