Küldj üzenetet

Amennyiben kérdése lenne hozzánk, küldje el nekünk!

Vagy keress információt oldalunkon:

Követés:
PÁPA - KÖZÉLET

Elstartolt az online vetélkedő

Pintér-Papp Eszter | 2024.04.09.

A diákok többségének vasárnap ért véget a tavaszi szünet, hétfőn mindenki visszatért az iskolába, s ezen a napon kezdődött meg a Pápai Médiacentrum Ki tud többet Pápáról? című online vetélkedőjének első fordulója is.

A versengésre 8 iskolából 27 csapat jelentkezett, és versenybe szállt egy több iskola diákjaiból összeállt „vegyes” csapat is. Így összesen 28, három fős csapat verseng az értékes nyereményekért.

Az online vetélkedő 3 fordulója során a felső tagozatos és középiskolás diákokból álló csapatoknak Pápa várossal kapcsolatos feladatokat kell megoldaniuk, kérdésekre válaszolniuk. A játék végén a mindhárom forduló kérdéseit kitöltő csapatok közül az első három, legtöbb pontot szerzett csoportot díjazzuk. Pontegyenlőség esetén sorsolás dönt a nyertes csapatról.

A, hogy mit nyerhetnek a fiatalok? Az első díj koncertbelépő 6 fő részére, a második helyezett kirándulást nyer 6 fő részére az N-Tours Utazási Iroda jóvoltából, a harmadik díj pedig vacsora 6 fő részére a Gólyafészek Vendéglőben.

Sok sikert, fiatalok! Május 17-én kiderül, Ki tud többet Pápáról!

Illusztráció: Simon képe a Pixabay -en.

Keresés tartalmaink között

Kérjük adja meg a keresett kifejezés az alábbi mezőben: