Küldj üzenetet

Amennyiben kérdése lenne hozzánk, küldje el nekünk!

Vagy keress információt oldalunkon:

Követés:
PÁPA - SPORT

Eredményes évet zárt a Hét Csillag Egyesület

Haraszti Gábor | 2023.12.23.

Jókai utcai edzőtermében tartotta hagyományos karácsonyi ünnepségét a Hét Csillag Egyesület. A pápai iskola ezen az alkalmon jutalmazta hat csoportjának legszorgalmasabb és legügyesebb tagjait. 

A megjelenteket és a három meghívott vendégeket – Kincses Lászlót, Balikó Andrást és Szücs Balázst – elsőként Pintér Péter, az egyesület vezetője köszöntötte, aki Kincses László szavalatát követően értékelte a 2023-as évet és beszélt a jövő évi tervekről is.

– 2023-ban négy országos bajnokságon, egy világkupán, tíz hagyományőrző rendezvényen, bemutatókon, szemináriumokon vettünk részt, és ott voltunk Budapesten, a mantis stílus negyven éves évfordulóján is, ahol a kínai nagymester is tiszteletét tette, emellett a QSI iskolában sportfoglalkozásokat tartottunk – tekintett vissza az egyesület elnöke. – A rendőrséggel töretlen a kapcsolatunk, számukra kézitusás képzést tartunk, két szakszövetségnek vagyunk a tagja, emellett a Honvédelmi Sportszövetséggel is együttműködünk. Ami a jövőt illeti, idén még egy fontos eseményünk lesz, ez pedig december 31-én a szilveszteri ostormenet, lelkes csapatunk 12:30-kor indul a Március 15. térről a Fő tér irányába.

Pintér Péter hozzátette, a 2024-es versenyszezon februárban és márciusban két nemzetközi versennyel indul.

Keresés tartalmaink között

Kérjük adja meg a keresett kifejezés az alábbi mezőben: