Küldj üzenetet

Amennyiben kérdése lenne hozzánk, küldje el nekünk!

Vagy keress információt oldalunkon:

Követés:
PÁPA - KÖZÉLET

Erősítik a drogprevenciós tevékenységet

Huszár Hajnal | 2023.10.19.

Munkaértekezletet tartott ma délután a Kábítószerügyi Egyeztető Fórum. A tanácskozást a Pápai Rendőrkapitányság kezdeményezte a KEF tagjai közötti együttműködés erősítésére.


A Fórumnak az önkormányzaton és a rendőrségen kívül számos intézmény és szervezet tagja, többek között, az Egyesített Szociális Intézmény, a kórház, a tankerületi központ, a kormányhivatal gyámügyi osztálya, de részt vesz a munkában a Pápai Platán Nonprofit Kft. is.

Az ülésen Regdon László rendőrkapitány tájékoztatta a jelenlévőket az elmúlt években a kábítószerbirtoklás és fogyasztás miatt indított eljárásokról. Hangsúlyozta, növekedett a kábítószer kereskedelemmel kapcsolatos befejezett eljárások száma és jelenleg is több ilyen ügyben zajlik eljárás a kapitányságon. A rendőrség bemutatta az új drogprevenciós előadásuk vázlatát, melynek fő célcsoportja a középiskolás korosztály, illetve a középiskolások szülei. Hozzájuk szeretnének minél hatékonyabban eljutni a megelőzési tevékenységben.

A munkaértekezleten több szervezet is tájékoztatást adott a megelőzési tevékenységéről és a következő időszakra tervezett drogprevenciós programjairól. 


 • Friss hírünk
  Videó
  Múltidéző

  Múltidéző 2023.11.30.

  Események ezen a napon a következő évekből: 2000, 2004, 2010, 2011

  Elolvasom »
  Követés:Keresés tartalmaink között

Kérjük adja meg a keresett kifejezés az alábbi mezőben: