Küldj üzenetet

Amennyiben kérdése lenne hozzánk, küldje el nekünk!

Vagy keress információt oldalunkon:

Követés:
NŐI NAPOZÓ

Erre figyelj, ha repülsz!

Szigeti-Aszódi Szilvia | 2023.09.16.
Aki valaha repült, azt tudja, hogy át kell esnie azon a bizonyos biztonsági ellenőrzésen. A táskákat ki kell pakolnia, a 100 ml-es, folyékony dolgokat egy lezárható tasakba kell rakni, az övet és a cipőt le kell venni…

Azt gondolnánk, hogy a legtöbb esetben egy magunkon felejtett nadrágszíj vagy egy zsebben hagyott kulcs okozza a galibát, és ezek miatt csipog be a fémdetektor.

De Lisa Farbstein szakember elárulta, hogy az ékszerekkel van a legtöbb probléma. Például azokkal a nagyobb gyűrűkkel, amelyek 2-3 ujjat is beterítenek. A másik pedig a hatalmas fülbevalók, amelyeket testből kilógó tárgynak érzékel a biztonsági rendszer. Lisa azt tanácsolja, hogy  ezeket a csecsebecséket hagyjuk otthon. Ha mindenképpen magunkkal akarjuk venni, akkor rakjuk a táskánkba, de semmiképpen ne viseljük az ellenőrzés alatt.

A szakember hozzátette, hogy a cipők is nagy problémát okoznak. Szerinte a legjobb megoldás, ha olyat választunk, amit egyáltalán nem kell levenni, vagy olyat, amit nagyon könnyű lekapni a lábunkról és visszahúzni. Így a sort sem tartjuk fel.

Az emberek olykor egészen elképesztő dolgot művelnek a repülőtéren. Egy 32 éves férfi például 234 állatot akart bőröndben becsempészni, a kenguru nem élte túl.


 • Friss hírünk
  ZENE

  Régi sláger új köntösben

  Ha nyár, akkor a magyar zenészek is új, üde és modern...

  Elolvasom »
  Követés:Keresés tartalmaink között

Kérjük adja meg a keresett kifejezés az alábbi mezőben: