Küldj üzenetet

Amennyiben kérdése lenne hozzánk, küldje el nekünk!

Vagy keress információt oldalunkon:

Követés:
PÁPA - SPORT

Európa-bajnokságra készülnek a cselgáncsozók

Haraszti Gábor | 2024.05.22.

Az Európai Judo Szövetség formagyakorlat bajnokságának lengyelországi állomásán ismét letették névjegyüket a Pápai Judo Akadémia párosai. A megmérettetés jó felkészülés volt a júniusi Európa-bajnokságra.

A lengyelországi Radomban rendezték az EB előtti utolsó nemzetközi versenyt, ahol mindkét pápai páros kiemelkedő eredményt ért el. Mezei Dorina és Mezei Virág pályafutása legmagasabb pontszámával, 371 ponttal a 11 fős mezőnyben a hatodik helyezést szerezte meg katame no kataban.

– Kampel Eszter és Ősz Regina ezúttal is legyőzhetetlen volt, cseh és lengyel párosokat megelőzve ismét aranyérmet szereztek. Regináék ebben az évben minden versenyt megnyertek, ahol elindultak, így nagy reményekkel várjuk a júniusi Európa-bajnokságot. Bízom benne, hogy ami bennük van, ezen az eseményen is ki tudják hozni, hiszen úgy gondolom, ebben a mezőnyben ők az egyik legnagyobb esélyesek Európa trónjára. Ha nem követnek el egy apró hibát sem és a bíráskodás is olyan lesz, amilyennek lennie kell, akkor véleményem szerint a dobogó legmagasabb fokára fognak állni – bizakodott Mezei Csaba, szakmai vezető.


 • Friss hírünk
  Videó
  Pápa TV híradó

  Híradó 2024.06.13.

  A legfontosabb hírek a városból.

  Elolvasom »
  Követés:Keresés tartalmaink között

Kérjük adja meg a keresett kifejezés az alábbi mezőben: