Küldj üzenetet

Amennyiben kérdése lenne hozzánk, küldje el nekünk!

Vagy keress információt oldalunkon:

Követés:
PÁPA - KÖZÉLET

Ez a tanév is jól kezdődik

Horváth Andrea | 2023.08.29.

A Petőfi Sándor Gimnáziumban hagyomány, hogy tanévkezdés előtt a kilencedikesek számára ismerkedős délelőttöt szerveznek. Hétfőn a kéttannyelvűs osztály, ma pedig a német nemzetiségi és a természettudományos tagozat újoncai töltöttek el pár órát új iskolájukban, hogy pénteken már ismerősként üdvözöljék egymást.

A programot a végzősök szervezték, Lukács Lili, a kéttannyelvű képzés érettségi előtt álló diákja elmondta, nagyon aranyosak és kedvesek az újak, kicsit még félénkek, de nyitottak és barátságosak.

A délelőtt folyamán először egymással, majd tanáraikkal és az épülettel ismerkedtek a leendő petőfisek. Majd Glassl Dominik vette át a terepet, aki drámajátékokkal dobta fel a hangulatot. Dominik is petőfis diák volt, aki már öt éve visszajár, hogy drámatanárként egy kicsit lazábban, kötetlenebb formában segítse az ismerkedést.

Kiss Kiara elmondta, hogy kellemes meglepetés volt számára ez a délelőtt, tetszett neki a program, szimpatikusak sz osztálytársak, a drámajátékos rész volt a kedvence. A Petőfiben szeptember 1-jén lesz a tanévnyitó ünnepség az aulában.

Keresés tartalmaink között

Kérjük adja meg a keresett kifejezés az alábbi mezőben: