Küldj üzenetet

Amennyiben kérdése lenne hozzánk, küldje el nekünk!

Vagy keress információt oldalunkon:

Követés:
HAZÁNK - KÖZÉLET

Ez évben is jó hangulat volt Csóton az idősek délutánján

Varga András | 2023.11.19.

Terített asztal, vidám műsorok és egy igényes kiállítás várta az időskorú polgárokat Csóton szombaton délután. Mint Kékesi István polgármester nyitóbeszédében elmondta, 1992 óta minden évben ő köszöntötte a falu szépkorúit ezen a napon, de idén Vörösvári-Musicz Evelin közművelődési asszisztens már őt is a nyugdíjasok között invitálta a programokhoz. Ahogy ilyenkor lenni szokott vidám, szórakoztató műsorral készültek most is.

Először Ihos József alias Kató Néni nevettette meg a jelenlévőket, majd a finom vacsora után Komáromi István dalszerző, énekes emelte a hangulatot.

Az emeleti teremben egy igazán érdekes kiállítással lepte meg a csótiakat Zsirai Zoltán. A miniautó kiállítás alkotója főállásban az óvoda konyháját vezeti, nemcsak Csót, de a környező települések lakói is kedvelik ételeit.

Most egy új oldaláról mutatkozott be. Gyermekkora óta gyűjti a kisebb-nagyobb modell autókat, most pedig vitrinekben, saját készítésű diorámákban helyezte el kicsi kedvenceit. 198 autó, színes életképek várják a látogatókat a faluház emeletén. Az est végén a jelenlévők együtt énekeltek a Hazai Vegyes Pálinkás Csoport tagjaival. Kékesi István elmondta, hogy az éves programterv kiemelt része a nyugdíjasok délutánja. Igényesen állítják össze a programot, hogy mindenki megtalálja a neki tetszőt. A falu vezetése fontosnak tartja, hogy egy-egy ilyen napon összejöjjenek, beszélgessenek, jól érezzék magukat a szépkorú polgárok. De a csóti program naptár mindig is színes és gazdag volt. Még ebben az évben is több rendezvényük lesz. Vidám szórakoztató, majd pedig az ünnepre hangoló estékre várják az érdeklődőket.

Keresés tartalmaink között

Kérjük adja meg a keresett kifejezés az alábbi mezőben: