Küldj üzenetet

Amennyiben kérdése lenne hozzánk, küldje el nekünk!

Vagy keress információt oldalunkon:

Követés:
PÁPA - KÖZÉLET

Falinaptár, jótékony célra

Horváth Andrea | 2023.12.22.

A Somlói Borrend Egyesület a somlói borvidék, a magyar borkultúra promóciós és marketing-tevékenységein felül elkötelezett támogatója a borvidék közösségeinek is. Idén első alkalommal jótékonysági céllal összeállítottak egy falinaptárt, melynek minden példánya után 1000 Ft-ot a Somló és Térsége Gyermekeiért Egyesületnek ajánlott fel a borrendi egyesület.

A támogatást december 21-én délután egy rövid ünnepség keretében adták át a Somló Kapuja Látogatóközpontban, tájékoztatta a Médiacentrumot Unger Tamás elnök-nagymester.

Somogyiné Németh Klára, a Somló és Térsége Gyermekeiért Egyesület elnöke elmondta: az egyesület több mint 20 éve alakult azzal a céllal, hogy a térség családjai számára támogassák a gyermekek iskolán kívüli tevékenységeit, elsősorban a tehetséggondozás terén. Így például közösségi képző- és előadóművészeti foglalkozásokat, nyári táborokat szerveznek pályázatok, támogatások segítségével. A most átvett adománnyal a jövő év tehetséggondozási feladatainak finanszírozási háttere válik könnyebbé az egyesület számára.

Unger Tamás, a Somlói Borrend elnök-nagymestere köszönetét fejezte ki mindenkinek, aki naptár-megrendelésével hozzájárult a támogatás létrejöttéhez és külön köszönetet mondott Dr. Cserháti Szabolcsnak, aki a Somlóról készült fényképeit térítésmentesen a borrend rendelkezésére bocsátotta a naptár elkészítéséhez.

 

Fotó: Somlói Borrend Egyesület

Keresés tartalmaink között

Kérjük adja meg a keresett kifejezés az alábbi mezőben: