Küldj üzenetet

Amennyiben kérdése lenne hozzánk, küldje el nekünk!

Vagy keress információt oldalunkon:

Követés:
PÁPA - KÖZÉLET

Farsangi jégdiszkó – Aki jelmezben érkezik, nyerhet

Pintér-Papp Eszter | 2024.02.01.

Február elején városszerte tartanak bálokat, mulatságokat. A vidám rendezvények szervezőinek sorából nem hiányozhat a Pápai Jégpálya sem. Az ország egyik leghangulatosabb korcsolyapályáján az idei korcsolyaszezon lezárása előtt még bulizhatunk egy nagyot, hiszen szombaton rendezik az egyik legnépszerűbb rendezvényt, a farsangot.

Poráczky Tünde, az Esterházy-kastély szakmai vezetője a Médiacentrumnak elmondta, február 3-án, szombaton a második turnusban, vagyis 16 és 20 óra között rendezik farsangi programjukat. A jégpálya farsangjára érdemes jelmezben érkezni, hiszen a legötletesebb jelmezt viselő korcsolyázó egy jégpályabérlettel lesz gazdagabb.

A szakmai vezetőtől azt is megtudtuk, a délután folyamán Dj Béci és vendégei fergeteges jégdiszkójában szórakozhatnak a jégpályán farsangolók.  

Poráczky Tünde hangsúlyozta, a jégpálya üzemeltetése, így a farsangi program is nagyban függ az időjárástól. Ezért arra kéri az érdeklődőket, az aktuális információkról tájékozódjanak a Pápai Jégpálya Facebook-oldalán. 

  

  

Keresés tartalmaink között

Kérjük adja meg a keresett kifejezés az alábbi mezőben: