Küldj üzenetet

Amennyiben kérdése lenne hozzánk, küldje el nekünk!

Vagy keress információt oldalunkon:

Követés:
PÁPA - KULTÚRA

Farsangi koncert a Bartókban

Horváth Andrea | 2024.02.09.

Kalóz, egérkék, hercegkisasszony, indiánlány, boszorka és egyéb vidám jelmezbe öltözött kisdiákok szerepeltek a farsangi koncerten a Bartók Béla Alapfokú Művészeti Iskolában.

 

 A gyerekek jelmezben játszottak hangszereiken. Nem voltak kimondottan farsangi művek, mindenki a kedvencét adhatta elő, de az összes növendék vidám dallamokat választott. A hangszereket tekintve szinte teljes volt a repertoár, volt például zongora-, cselló- és gitárjáték, de felcsendült kamara- és szólózene is, tájékoztatta a Médiacentrumot Utry Dávid fafúvós tanár.

 

Hozzátette, szerették volna, ha a gyerekek a zeneiskolai versenyeken, vizsgákon túl – melyek mindig egy kicsit feszült hangulatban telnek – egy lazább, játékosabb fellépésen is részt vehessenek. Ez a koncert egy kimondottan könnyed, vidám, jó hangulatú program lett, amit nagyon élveztek a növendékek és a közönség is.

 

Pásztor Júlia és Szücs András egy négykezest adott elő, ők is nagy tapsot kaptak. Júlia festőnek öltözött, saját készítésű volt a jelmeze, Andris pedig nyuszinak. Mint mondták, először vettek részt farsangi koncerten, sokat készültek és jó ötletnek tartják ezt a kötetlenebb hangversenyt.

Keresés tartalmaink között

Kérjük adja meg a keresett kifejezés az alábbi mezőben: