Küldj üzenetet

Amennyiben kérdése lenne hozzánk, küldje el nekünk!

Vagy keress információt oldalunkon:

Követés:
PÁPA - KÖZÉLET

Fecsegő Fecskendők a megyei versenyen

Babos Petra | 2023.02.17.

A Magyar Egészségügyi Szakdolgozói Kamara Veszprém Vármegyei Területi Szervezete tizedik alkalommal szervezett szakmai vetélkedőt tagjai számára.  A versenyfelhívásra 13 négy-négy fős csapat jelentkezett a megye minden területéről, majd mérte össze a tudását. A megmérettetésen a pápai kórházat a Fecsegő Fecskendők nevű csapat képviselte, melynek tagjai Kovács Alexandra, Hasprai Laura, Szabó Gréta és Váczy Szilvia voltak.

-A felkészülés nem volt egyszerű, hiszen nehezen tudtunk olyan időpontot találni, amikor mindannyian ráértünk, így az online térben tartottuk a konzultációkat. Töltöttünk ki kvízeket, korábbi verseny feladatsorokat. A megmérettetésre csináltattunk egyenpólót is. A verseny felhívásban a szervezők megadták azt a szakirodalmat, amelyből fel kellett készülni, így azt felosztottuk egymás között. A versenyen bemelegítésként minden csapat bemutatkozott egy rövid, verses szöveggel. A résztvevőkre a szakmai teszt kitöltése után szórejtvény, villámkérdések, akasztófajáték és fogalommeghatározás várt. Voltak kérdések a MESZK-ről, de eszperente nyelven, e betűvel is el kellett mondanunk egy-egy fogalmat – mesélte a csapat kapitánya, Kovács Alexandra.
Váczy Szilvia már nem először vett részt ezen a versenyen. Mint mondta, nagyon jól érezte magát a mostani megmérettetésen is. Kiemelte, a verseny nemcsak a szakmai tudásról, hanem a gyorsaságról, a jó csapat szellemről is szólt.
A csapat tagjai egyöntetűen hangsúlyozták, nagyon jól érezték magukat a versenyen, jó hangulatban zajlott a program.
A programot activity feladatsor zárta, ami nagy sikert aratott.
A versenyen a pápai csapat a hetedik helyen végzett.

Keresés tartalmaink között

Kérjük adja meg a keresett kifejezés az alábbi mezőben: