Küldj üzenetet

Amennyiben kérdése lenne hozzánk, küldje el nekünk!

Vagy keress információt oldalunkon:

Követés:
PÁPA - KÖZÉLET

Fejszével és bottal támadtak ismerősük autójára

Pintér-Papp Eszter | 2023.04.11.
Április 10-én délután telefonon érkezett bejelentés a rendőrségre arról, hogy az egyik pápai utcában két férfi folyamatosan rongál egy autót.
A járőrök a helyszínre érkezést követően megállapították, hogy a bejelentő és egy nő ismerőse nem sokkal korábban gépkocsival érkeztek a hölgy volt barátjának ingatlanához. Az autóból először csak a nő szállt ki, aki elmondta volt párjának érkezésének okát. Erre a 30 éves férfi felháborodva egy fejszét vett magához, míg a 20 éves öccse botot ragadott, és mindketten a látogatók utcán parkoló gépkocsijához futottak. Az idősebb testvér először ököllel ütött rá az autó szélvédőjére, amely ennek következtében betörött. Ezután a fivére kinyitotta a bal első ajtót és ököllel az abban ülő sofőr felé csapott, aki kitért a bántalmazás elől, majd a járművel elindult az utcában, amelybe időközben az utasa is be tudott szállni.
A bántalmazók egy kisteherautóval lezárták az utcából kivezető utat, így a menekülő sofőr az egyik ház nyitott udvarába betolatott, ám a két testvér oda is követte. A náluk levő eszközökkel ismét ütlegelni kezdték a gépkocsit, közben pedig megöléssel fenyegették a járművezetőt. Végül a sofőr az úttesten álló teherautó mellett ki tudott hajtani a megrongálódott gépkocsijával az utcából.
A rendőrök mindkét tettest elfogták és előállították, majd a nyomozók felfegyverkezve elkövetett garázdaság bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt kihallgatták őket.
Fotó: Veszprém vármegyei rendőrség (Facebook)
Keresés tartalmaink között

Kérjük adja meg a keresett kifejezés az alábbi mezőben: