Küldj üzenetet

Amennyiben kérdése lenne hozzánk, küldje el nekünk!

Vagy keress információt oldalunkon:

Követés:
PÁPA - KULTÚRA

Fekete Gábor tanár példakép

Horváth Andrea | 2023.11.20.

A Férfiak Klubja november 17-én pénteken nagyszabású Gála keretén belül hetedik alkalommal adta át a Gránit Oroszlán Példakép Díjakat. A férfi példakép díjjal idén is öt kategóriában díjaztak.

A Gránit Oroszlán Példakép Díjjal elsősorban a hétköznapok hőseit szeretnék kitüntetni, azokat a férfiakat, akik tetteikkel, példamutatásukkal, hitükkel, lelkesedésükkel mindannyiunk javát szolgálják.

Az elismerést olyan férfiak kapják, akik a szeretteikért, családjaikért, tágabb közösségeikért, nemzetünkért önfeláldozóan küzdenek, fáradtságot nem ismerve dolgoznak, gondoskodnak, példát mutatva másoknak. 

A Gránit Oroszlán Példakép Testület idén is titkos szavazással választotta ki a beérkezett jelölésekből minden kategóriában a három-három díjazottat. A férfi pedagógus kategória rávilágít a férfi pedagógusi példaképek kiemelkedő jelentőségére, társadalmi felelősségük nélkülözhetetlenségére. A 2023-as év férfi pedagógus kategória kitüntetettjei között ott van Fekete Gábor, a Türr István Gimnázium tanára. Gratulálunk!

Fotó: Fekete Gábor


 • Friss hírünk
  Videó
  Pápa TV híradó

  Híradó 2024.06.21.

  A legfontosabb hírek a városból.

  Elolvasom »
  Követés:Keresés tartalmaink között

Kérjük adja meg a keresett kifejezés az alábbi mezőben: